Βραζιλία: Συναυλία έκπληξη του Πολ Μακάρτνεϊ για 300 θαυμαστές του

Αν και συνηθισμένος να γεμίζει στάδια σε όλον τον κόσμο με δεκάδες χιλιάδες ενθουσιώδεις θαυμαστές του, ο Πολ Μακάρτνεϊ εμφανίστηκε σε μια μικρή μουσική σκηνή στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας το βράδυ της Τρίτης για μια εκδήλωση με μόλις 300 θεατές.


Σε έναν χώρο που μπορεί να συγκριθεί με το διάσημο Cavern Club στο Λίβερπουλ, όπου οι Beatles ξεκίνησαν την καριέρα τους, ο Μακάρτνεϊ, 81 ετών, ερμήνευσε, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, 22 τραγούδια, επιτυχίες από τα θρυλικά «Σκαθάρια» αλλά και τη σόλο καριέρα του.

«Ήταν σαν να κερδίσαμε στη λοταρία χωρίς να έχουμε αγοράσει λαχείο», δήλωσε η 33χρονη δημόσια υπάλληλος Αμάντ Καρντόσο, η οποία κατάφερε να παρακολουθήσει τη συναυλία, που ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή.

«Έχω ήδη βιώσει εμπειρίες που πίστευα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να τις ζήσω, όμως χθες μπόρεσα να δω το μεγαλύτερο μουσικό είδωλό μου σε απόσταση μόλις ενός μέτρου, να αλληλεπιδρά μαζί μου σε διάφορες στιγμές, σε έναν χώρο που μετατράπηκε σε Cavern Club για μία ώρα και 40 λεπτά», είπε η 33χρονη.

Ο Μακάρτνεϊ ανακοίνωσε χθες το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα εμφανιζόταν αργότερα εκείνη την ημέρα στο Clube do Choro, για να εορτάσει την άφιξη της περιοδείας του Got Back στη Βραζιλία, προειδοποιώντας πως τα εισιτήρια θα ήταν «εξαιρετικά περιορισμένα».


Η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων δόθηκε μονάχα σε εκείνους που είχαν εξασφαλίσει θέσεις για την εμφάνισή του, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στο στάδιο Mané Garrincha.


Η τιμή των εισιτηρίων ανήλθε μεταξύ 200 ρεάλ (41 δολαρίων) και 400 ρεάλ (82 δολαρίων), πολύ χαμηλότερα σε σύγκριση με τα περισσότερα εισιτήρια για την περιοδεία του, τα οποία κι εξαντλήθηκαν σε λίγα μόλις λεπτά.

Οι θαυμαστές που κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήρια παρέλαβαν ειδικά περικάρπια για τη συναυλία. Πριν από την άφιξή τους, οι διοργανωτές ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους να απομακρύνουν κινητά και κάμερες προκειμένου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να καταγράψουν την εκδήλωση. Όποιος δεν συμμορφωνόταν θα απομακρυνόταν από τον χώρο από τους άνδρες ασφαλείας.

Η περιοδεία του Πολ Μακάρτνεϊ Got Back θα περάσει από τις πόλεις Μπραζίλια, Μπέλο Οριζόντε, Σάο Πάολο, Κουριτίμπα και Ρίο ντε Τζανέιρο τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *