Survivor All Star: Ξανά στον «τάκο» η Ελευθερία Ελευθερίου – Η αλλαγή στα αγωνίσματα

Η εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με τους Μπλε να σημειώνουν ακόμα μια ήττα σε αγώνισμα ασυλίας και να βγάζουν ξανά στον «τάκο» την Ελευθερία Ελευθερίου.


Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την 1η ασυλία της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε μια αλλαγή στα αγωνίσματα. Πλέον στο στίβο μάχης δεν θα υπήρχαν ανάμεικτοι αγώνες, αλλά θα υπάρχει αντρικό και γυναικείο σκέλος.

Στο αγώνισμα για την ασυλία της Κυριακής, ο Μπόγδανος κόντρα στον Μαρτίκα τελείωσε το ματς με 6-4 με την πρώτη ασυλία να πηγαίνει πάλι στους Κόκκινους, οι οποίοι έφαγαν και γάλα με δημητριακά.

Αργότερα, στο συμβούλιο τον πρώτο λόγο είχαν οι Μπλε καθώς ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας που παρακολουθήσαμε στον στίβο μάχης, με τους Κόκκινου να έχουν ρόλο θεατή.

Ο Γιώργος Λιανός διάβασε πολλές φορές το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία και αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης.


«Βαρέθηκα, αλήθεια. Δεν έχω να πω κάτι. Έκανα κακό αγώνα σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μόλις χάσω έναν αγώνα ψηφίζομαι. έχω κουραστεί αλήθεια. Άμα είναι να σηκωθώ να φύγω, αλήθεια το λέω. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Αν πηγαίνω δηλαδή κάθε εβδομάδα σε αγώνα και παίζω με το άγχος κάθε φορά ότι, αν χαθεί η ασυλία τότε θα είμαι εγώ που θα ψηφιστώ, συγγνώμη αλλά… Από την μία ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με κρατάει στο παιχνίδι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν ενοχλούμαι. Το αφήνω απλά και περνάει όλο αυτό αλλά τι να πω», ανέφερε.


«Αν θεωρούμε εγώ η πιο αδύναμη παίκτρια αυτή την στιγμή, ας μην με στηρίξει ο κόσμος και να πάω στο σπίτι μου για να είναι καλά η ομάδα. Αυτό έχω να πω. Δεν έχω πιάσει κανέναν παίκτη και εννοείται πως είναι αποδεκτή η υποψηφιότητα, αλλά έχουν και άλλοι κάνει κακό αγώνα σήμερα» είπε, μεταξύ άλλων, εμφανώς ενοχλημένη, η Ελευθερία Ελευθερίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *