Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ ετοιμάζονται να ζήσουν μία νύχτα πάθους ενώ ο Μαθιός ανακοινώσει κάτι στην Βασιλική

Απόψε στον «Σασμό», ο Αστέρης χαρούμενος για την επανασύνδεσή του με την Αργυρώ, ετοιμάζεται να ζήσει μία νύχτα πάθους μαζί της. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι το ίδιο ρόδινα για τον αδερφό του, αφού η γυναίκα της ζωής του δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έκανε…


Ο Παύλος δέχεται μια επίσκεψη, που τον ξαφνιάζει και η Έλενα εμφανίζεται αποφασισμένη, να δυσκολέψει τη ζωή του Λευτέρη και του Ευθύμη.

Κι ενώ η Καλλιόπη προσεύχεται στην εκκλησία, δέχεται μια επίσκεψη απ’ το μακρινό παρελθόν, που την κάνει να αναθεωρήσει τη ζωή της, λίγο πριν ο Μαθιός ανακοινώσει την απόφασή του στην Βασιλική.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα:

Δείτε το τρέιλερ:


Πρωταγωνιστούν:


Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης, η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης, η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:


Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, στον Alpha.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *