Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά το διπλό έμφραγμα που υπέστη – «Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία δεν αγνόησα – Όλα καλά πια»

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης «μίλησε» για πρώτη φορά για το διπλό έμφραγμα που υπέστη μέσω ανάρτησης που έκανε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.


Ο γνωστός ηθοποιός και σύντροφος της Δέσποινας Βανδή ανέφερε ότι ένιωσε μια «ενόχληση» που δεν αγνόησε και όπως επισήμανε ο Βασίλης Μπισμπίκης «όλα είναι καλά πια».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός υπέστη το πρώτο έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την Δέσποινα Βανδή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Μάλιστα η τραγουδίστρια τον πήγε η ίδια στο νοσοκομείο με το όχημά της.

Εκεί οι γιατροί, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο για προσθήκη στεντ. Λίγες ώρες αργότερα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο.

Ο ηθοποιός θα παραμείνει κλινήρης έως τουλάχιστον την Κυριακή.


Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε από το νοσοκομείο:


«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια. Εύχομαι υγεία σε όλους».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *