Μια αδελφική φιλία αναλλοίωτη στο χρόνο: Τα ξεχωριστά «χρόνια πολλά» του Θεοδόση Ζερβουδάκη στον αδελφικό του φίλο Γιώργο Αλκαίο, που έχει σήμερα τα γενέθλιά του

 

Υπάρχουν κάποιες φιλίες που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και δεν αλλάζουν ποτέ. Όσο κι αν κυλήσει ο χρόνος εκείνες μένουν δυνατές, γίνονται αδελφικές. Μια τέτοια φιλία είναι αυτή ανάμεσα στον αγαπημένο τραγουδιστή και τραγουδοποιό, Γιώργο Αλκαίο και τον γνωστό επιχειρηματία, Θεοδόση Ζερβουδάκη.


Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τον Γιώργο Αλκαίο όχι μόνο επειδή είναι η παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά γιατί σήμερα ο γνωστός καλλιτέχνης έχει τα γενέθλιά του. Γιορτάζει τα 52 χρόνια του και ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ήταν ο πρώτος που έσπευσε να του στείλει τα δικά του ξεχωριστά και συγκινητικά «χρόνια πολλά».

Η φιλία του ιδιοκτήτη του Ομίλου Zer, Θεοδόση Ζερβουδάκη και του Γιώργου Αλκαίου ξεκίνησε πριν 3 δεκαετίες. Η φιλία τους σφυρηλατήθηκε μέσα από το χρόνο και έγινε αδελφική. Ο χρόνος δεν την έφθειρε ποτέ. Έγινε «αδελφική φιλία». Η φιλία τους μοιάζει σαν σενάριο ταινίας, Οι δυο τους πέρασαν τα πάντα μαζί. Το ταξίδι από τα νεανικά όνειρα, προς την καταξίωση και την επιτυχία. Οι απογοητεύσεις, τα γέλια, οι πλάκες, οι έρωτες. Θεωρούν ο ένας τον άλλο αδέλφια και έτσι είναι.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που φέρνει στο φως το oknews.gr φαίνεται ολοκάθαρα αυτό. Θεωρούν ο ένας τον άλλο «οικογένεια» και οι φωτογραφίες του Γιώργου Αλκαίου με τον αείμνηστο πατέρα του Θεοδόση Ζερβουδάκη και την αγαπημένη μητέρα του μιλάνε από μόνες τους και αποδεικνύουν ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης έσπευσε να στείλει σήμερα πρώτος τα «χρόνια πολλά» στον Γιώργο Αλκαίο και μέσα από τα social media.Το μήνυμά του στην ανάρτηση που έκανε για τον «αδελφό» του μιλούσε από μόνο του και έλεγε τα πάντα για τη φιλία αυτή


«Όταν έχουν περάσει πολλές δεκαετίες και πλέον πατήσαμε τα 50 και οι 2 όταν 2 άντρες έχουν κάνει και έχουν ζήσει τόσα πολλά μαζί τότε αυτό λέγεται αληθινή διαχρονική φιλιά και τότε η αξία είναι ανεκτίμητη! Χρόνια πολλά Αδελφέ μου για τα γενέθλια σου. Να να έχεις υγεία και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! Καλά Χριστούγεννα», έγραψε ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης.


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θεοδόσης Ζερβουδάκης (@tzervoudakis)

 

Δίπλα του και στο νέο ξεκίνημα

Ο Γιώργος Αλκαίος μετά από μια ανάπαυλα μετά την συμμετοχή του στην Eurovision το 2010 και την ενασχόλησή του με τουριστικές επιχειρήσεις και άλλα πράγματα επέστρεψε δυναμικά στον χώρο της μουσικής.

Μαζί με την Έλντα Πανοπούλου έφτιαξαν μια ξεχωριστή παράσταση στη σκηνή του 4711 Αυτοκίνηση και έδωσαν ξανά χρώμα, όμορφους ήχους, μαγικές στιγμές στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ήταν ο πρώτος που έσπευσε να του ευχηθεί για το ξεκίνημά του και φυσικά η ευχή του έπιασε και οι Γιώργος Αλκαίος και Έλντα Πανοπούλου σαρώνουν 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *