Survivor All Star: Έφαγαν οι Διάσημοι – Το ξέσπασμα του Ασημακόπουλου και η πρώτη υποψηφιότητα

Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα για τους Μαχητές, οι οποίοι παρόλο που είχαν αρκετές νίκες το τελευταίο διάστημα δεν τα κατάφεραν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, με τους διάσημους να κερδίζουν την πρώτη ασυλία και κυρίως το έπαθλο φαγητού.


Η προηγούμενη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο έκλεισε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τους συνυποψήφιους της και συμπαίκτες της στην Κόκκινη ομάδα Ελευθερία Ελευθερίου και Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκονται σε «πόλεμο», με την τραγουδίστρια μάλιστα να «καίει» και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σχετικά με το ψέμα που είπε και οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση τον Στάθη Σχίζα.

Η ήττα οδήγησε σε νέες συζητήσεις τους ηττημένους Μπλε, καθώς αφού επέστρεψαν στην καλύβα ξεκίνησαν την ίδια κουβέντα που κάνουν κάθε φορά που χάνουν. Μίλησαν για τα ματσαρίσματα που κάνουν κάποιοι σκεπτόμενοι μόνο το προσωπικό τους όφελος, και τον παράγοντα Μαρτίκα.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές οδηγήθηκαν στην κάλπη, θέτοντας εν τέλει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Μόλις άκουσε ξανά το όνομά του ο Ασημακόπουλος ξέσπασε καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον λόγο της υποψηφιότητας και φώναξε σε έντονο ύφος τα εξής. «Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησε να αποχωρήσει εν εξάλλω από το συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να αντιληφθεί πως θα μπορούσε ενδεχομένως να τον ηρεμήσει. «Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο».


Ο Ασημακόπουλος που είχε προλάβει να πάρει τη δάδα του και να αποχωρήσει από το συμβούλιο, τελικά επέστρεψε και ήρεμος πλέον ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα δήλωσε: «Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα» πρόδωσε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιστρέφοντας στο συμβούλιο του νησιού. «Αρκετοί συμπαίκτες μου τώρα μου είπαν να το ξανασκεφτώ και εννοείται ότι και εγώ δεν θέλω να τους κάνω την χάρη. Θέλω να περιμένω ποια θα είναι η απόφαση του κοινού και, αν το κοινό θέλει να με βγάλει, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά».

Την ίδια ώρα, στους Κόκκινους η κόντρα Μαρτίκα – Ελευθερίου συνεχίζεται.

Η κύπρια τραγουδίστρια αποκάλυψε πριν την αποχώρηση της Ευρυδίκης ότι ο Μάριος ευθύνεται για το ψέμα στον Σχίζα και συνέχισε να επιμένει πως αυτός ήταν ο… ηθικός αυτουργός. Ο Μάριος την διαψεύδει και εκτιμάει πως η τραγουδίστρια «ήθελε να ρίξει τη βόμβα της και να αποχωρήσει».

Τους ισχυρισμούς της Ελευθερίας δεν φαίνεται να έχει πιστέψει και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος παραμένει σε σύγκρουση με την τραγουδίστρια και πιστεύει ότι είναι ένας «φθηνός απατεώνας που προσπαθεί να παραμείνει ανακατεύοντας τους πάντες και τα πάντα, για να παραμείνει στο παιχνίδι».


Ο 45χρονος φαρμακοποιός συνέχισε την επίθεση του στην 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια και μπροστά στους συμπαίκτες της χαρακτηρίζοντας την «ψεύτρα» και «ανακατώστρα», με την Ελευθερία να έχει μπει, όπως η ίδια υποστήριξε, σε κατάσταση «ζεν» και να μην δίνει πλέον σημασία στις κατηγορίες του Μαρτίκα.

«Μας έχεις κάνει όλους άνω κάτω και το κόστος που πληρώνουμε για την παρουσίαση εδώ είναι τεράστιο, κορίτσι μου! Πληρώνουμε το κόστος της παρουσίας σου εδώ πολύ ακριβά! Έφυγε ένας φίλος, έφυγε ένα φαβορί και ήρθες εδώ γιατί θες να καλύψεις την αγωνιστική σου ανικανότητα με όλα αυτά τα ψέματα» φώναξε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας προς την συμπαίκτρια του.

«Για άλλη μια φορά ο Σπύρος άρχισε να λέει τα δικά του πάλι! Πάτημα τώρα βρήκε και δεν τον αντέχουμε τον Σπύρο, αλήθεια. Ο ανδρισμός του Σπύρου και ο ανδρισμός όλων εδώ μέσα… Δεν το συζητώ! Δεν μπορώ και με το Σπύρο που βγήκε τώρα πάλι, άρχισε να βγάζει τον λόγο του και να λέει. Έκατσα τον άκουσα και είπα, Ελευθερία ζεν» τόνισε η τραγουδίστρια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *