Ο Παράδεισος των κυριών: Νέα κόντρα ανάμεσα σε Αποστόλη και Βικτώρια

Στο αποψινό επεισόδιο του «Παράδεισου των κυριών», στις 20:00, η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μάθει αν η Βάσω είναι όντως η βιολογική της μητέρα. Μετά την συνάντησή τους όμως είναι πιο προβληματισμένη από ποτέ.


Η θηλιά στο λαιμό του Θανάση έχει σφίξει πάρα πολύ. Μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει πάνω στην απελπισία του;

Απ’ την άλλη η Μιράντα, ο Ντίνος και η Ειρήνη καταφτάνουν στην Πάτρα ανυποψίαστοι γι’ αυτό θα που θα αντικρύσουν εκεί.

Στον Παράδεισο το κλίμα είναι βαρύ, όσο η Γεωργία κάνει την τελευταία πρόβα για το νυφικό της, πριν τη μεγάλη μέρα. Η μόνη που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει την δυστυχία της, είναι η ίδια της η μάνα.

Η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην τα παρατήσει και να αποδείξει στον Μεμά ότι του αξίζει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.


Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα:


Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου, η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.


Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Ο Παράδεισος των κυριών: Νέα κόντρα ανάμεσα σε Αποστόλη και Βικτώρια”