Μαρία Κορινθίου για νέα δήλωση Γιώργου Λιάγκα: «Εύχομαι να μην αναγκαστώ να προστατέψω τον εαυτό μου, δυστυχώς ανοίχτηκε ξανά»

Ο Γιώργος Λιάγκας έριξε νέα ατάκα για την Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως «ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει» και η ηθοποιός που βρέθηκε στην εκδήλωση του “Make a Wish” πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους που της ζήτησαν να σχολιάσει τα λόγια του παρουσιαστή .


Η Μαρία Κορινθίου, που είχε φύγει όχι με τον καλύτερο τρόπο από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τόνισε ότι δεν θέλει να πει κάτι, παρά το γεγονός ότι το όλο θέμα ανοίχτηκε και πάλι, αλλά ξεκαθάρισε ότι θέλει να μπει ένα τέλος, διότι δεν θέλει να χρειαστεί να προστατεύσει τον εαυτό της.

«Πάλι δεν ακούστηκε τίποτα. Επειδή δήλωσα ότι είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω, δυστυχώς ανοίχτηκε ξανά, ενώ είχαμε βάλει τελεία, μετά από ένα χρόνο περίπου. Δεν θέλω να κάνω ξανά άλλη δήλωση. Ότι είχα να πω, το είπα. Εύχομαι όλο αυτό να έχει τέλος και να μην αναγκαστώ να προστατέψω τον εαυτό μου», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *