Ο Παράδεισος των κυριών: Η Όλγα αποκαλύπτει στην Αμαλία ότι η μητέρα της αυτοκτόνησε

Απόψε στις 20:00, στον «Παράδεισο των κυριών», ο Αποστόλης ζητά από τον Χριστόφορο να καταθέσει εναντίον της Όλγας και του Σωτήρη.


Ο Μεμάς μαθαίνει κάτι για τον Πάρη που τον συγκλονίζει και ο Πάρης απογοητεύει για ακόμη μια φορά τη Γεωργία, η οποία κάνει μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να αποφύγει τον γάμο της με τον Δημητράκη.

Η περιπέτεια που πέρασαν οι γονείς της Μιράντα της δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια και η Όλγα έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη που έχει όλο και πιο παράλογες απαιτήσεις.

Τι είναι αυτό που θα ζητήσει ο Αποστόλης από τον Χριστόφορο; Ποιος θα τρομοκρατήσει τη Βικτώρια; Τι είναι αυτό που θα συνταράξει την Αμαλία;

Και ποιος είναι αυτός που θα πατήσει τη σκανδάλη;


Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα:


Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου, η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.


Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Ο Παράδεισος των κυριών: Η Όλγα αποκαλύπτει στην Αμαλία ότι η μητέρα της αυτοκτόνησε”