Μαρία Κανελλοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα περιγράφοντας μια άγνωστη ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου – «Είχε κάνει έρανο για μένα όταν με είχαν ληστέψει»

Η Μαρία Κανελλοπούλου συγκίνησε τους πάντες, αλλά ξέσπασε κι εκείνη σε δάκρυα όταν θυμήθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη μια άγνωστη ιστορία με την Μαίρη Χρονοπούλου.


Η ηθποιός είχε πέσει θέμα ληστείας και της είχαν κλέψει τα λεφτά του μισθού της που προορίζονταν για την πρώτη δόση ενός αυτοκινήτου που είχε αγοράσει. Η Μαίρη Χρονοπούλου το έμαθε αυτό και όπως αποκάλυψε η Μαρία Κανελλοπούλου, έκανε έρανο και της μάζεψε τα λεφτά αυτά.

Η Μαρία Κανελλοπούλου αποκάλυψε συγκινημένη: «Έχω μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της ζωής μου που την οφείλω στη Μαίρη, ακόμα κλαίω με αυτό. Ήταν η πρώτη μου δουλειά με προγραμματισμένα έξοδα και πήγα και αγόρασα ένα αυτοκίνητο. Όταν θα πληρωνόμουν το πρώτο επεισόδιο, ήταν και η πρώτη δόση του αυτοκινήτου. Πήρα τον φάκελο με τα χρήματα και μου τον έκλεψαν μέσα στο τρόλεϊ».

Στην πορεία, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου που τη βοήθησε.

Όπως είπε: «Πήγα στο γύρισμα και έκλαιγα γοερά. Μετά από 3-4 μέρες με φώναξε η Μαίρη στο καμαρίνι της. Μου έδωσε ένα ασημένιο κουτί, το οποίο το έχω ακόμα, και μέσα ήταν τα λεφτά που μου έκλεψαν. Είχε ρωτήσει πόσα παίρνω και είχε κάνει έρανο. Και μου είπε ότι “αν το αρνηθείς, δεν θα προσβάλεις μόνο εμένα, αλλά όλους όσοι είναι εδώ και σε αγαπάνε”».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *