Κώστας Βουτσάς: Προκάλεσαν ζημιές στον τάφο του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Σπασμένος βρέθηκε ο τάφος του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια το 2020, με την πρώην σύζυγό του, Εύη Καραγιάννη, να περιγράφει τις εικόνες στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.


Το πρωί της Δευτέρας πλάνα από τις φθορές στον τάφο του Κώστα Βουτσά είδαν το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με πληροφορίες να αναφέρουν ότι προκλήθηκαν έπειτα από εργασίες εκταφής που έγιναν σε τάφο που βρίσκεται δίπλα απ’ αυτόν του αείμνηστου ηθοποιού.

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Εύη Καραγιάννη, σε επικοινωνία με την εκπομπή δήλωσε σοκαρισμένη.

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχα καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του. Μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί», είπε αρχικά η Εύη Καραγιάννη και πρόσθεσε:

«Το τρομερό είναι ότι χθες το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».


Η αδερφή του ηθοποιού, Νίτσα Σταματοπούλου, εμφανίστηκε επίσης αναστατωμένη για το τι συνέβη. «Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός» είπε, μεταξύ άλλων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *