Η απάντηση του Νίκου Καρβέλα μετά τον σάλο από την πολύκροτη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται»

Ο Νίκος Καρβέλας αποφάσισε να απαντήσει με λακωνικό τρόπο μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την πολύκροτη και επεισοδιακή συνέντευξη που έδωσε στη Νίκη Λυμπεράκη στο Mega.


O γνωστός συνθέτης… ξέφυγε κατά την διάρκεια της και οι ατάκες του και οι στιχομυθίες του με τη Νίκη Λυμπεράκη προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις.

Απευθυνόμενος ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη είπε μεταξύ άλλων:

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική».

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;», αναρωτήθηκε εκείνη.


Πριν από λίγο, ο γνωστός δημιουργός έδωσε την απάντησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, ο Νίκος Καρβέλας έγραψε: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται» και πρόσθεσε hashtag με τον τίτλο του βιβλίου του, «#νοοσοφία».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *