Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποχώρησε από τον σχολιασμό της Eurovision

Στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision αναφέρθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε.


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, στη θέση του οποίου βρέθηκε η Τζένη Μελιτά στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει εκφράσει τη στήριξή του στην Τζένη Μελιτά στο νέο της ξεκίνημα, κάνοντας σχετική ανάρτηση λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του Α΄ ημιτελικού του μουσικού διαγωνισμού στο Λίβερπουλ.

«Δεν ζήλεψα, χαίρομαι που έχει πάει η Τζένη εκεί, χαίρομαι που την ακούω τόσο χαρούμενη και που είναι τόσο καλή. Η χαρά της μού θύμισε τη χαρά που είχα εγώ», είπε αρχικά στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Νομίζω ότι ένας λόγος που σταμάτησα να το κάνω είναι γιατί μου έφυγε η χαρά πια, δεν είχα χαρά. Ειδικά πέρυσι ήταν τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία. Είχα χαρά που ήμουν με τη Μαρία μέσα στο booth, αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν… Ήταν πολύ οδυνηρό, ήταν πολύ δύσκολο», συνέχισε.


«Χαίρομαι γιατί ξαναγύρισα σε αυτό που έκανα κάποτε, που καθόμουν και έβλεπα χαλαρά είτε στο δωμάτιό μου, είτε με φίλους. Την Τρίτη ήμουν στην Καλαμάτα και το είδα μόνος μου, σήμερα θα το δούμε παρέα, αυτό μου είχε λείψει», πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.


Παρακολουθήστε τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 σκέψεις για “Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποχώρησε από τον σχολιασμό της Eurovision”