Βασίλης Καρράς: Η τελευταία φορά που μίλησε στην τηλεόραση – Το ύστατο μήνυμά του προς τους θαυμαστές του

Ο Βασίλης Καρράς, που έφυγε σήμερα (24.12.2023) στα 70 του χρόνια μετά από μια μεγάλη και άνιση μάχη με τον καρκίνο είχε μιλήσει για τελευταία φορά στην τηλεόραση λίγο καιρό που κινήσει για το μεγάλο ταξίδι.


Ο Βασίλης Καρράς είχε κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story, λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατο του.

Τον Οκτώβριο, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η υγεία του τραγουδιστή είχε επιδεινωθεί δραματικά. Ο Βασίλης Καρράς, όμως, είχε ξεφύγει από το μοιραίο σφιχταγκάλιασμα του θανάτου.

Τότε είχε μιλήσει στο Fame Story και το Νίκο Κοκλώνη. Τα λόγια του ήταν συγκλονιστικά.

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω», είχε πει αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη και τους τηλεθεατές.


«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά», είχε αναφέρει συγκινημένος. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», είχε προσθέσει.


«Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους», ήταν τα τελευταία συγκινητικά λόγια του Βασίλη Καρρά.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *