Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή«Πρωινό Σουσού» ότι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στην καριέρα του ήταν η απόφασή του να γίνει κριτής στο talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο».


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλήσε αρχικά, για τα γυρίσματα της νέας του ταξιδωτικής εκπομπής: «Αυτός είναι ο “Όμορφος κόσμος”, αυτή η μαγεία, ο κόσμος που θέλει να πει μια κουβέντα. Δόξα τω Θεώ όλα καλά πήγαν. Εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω όσο γίνεται τη χαρά, το κέφι, τη διάθεση και το αποτέλεσμα θα φανεί. Είναι λίγα τα επεισόδια. Δεν θα είναι πάρα πολλά. Θα είναι ή 8 ή 12. Τώρα το αν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, μπορεί».

Σχετικά με την υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη για την Ευρωβουλή, ο παρουσιαστής σχολίασε: «Καλή επιτυχία μέσα μου από την καρδιά μου. Όταν είσαι αξιοπρεπής, είσαι ειλικρινής και ζητάς οτιδήποτε ζητήσεις και ο κόσμος νιώθει ότι μπορεί να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει θα το κάνει. Μπορεί να μην είναι τώρα η στιγμή κάποιων, μπορεί να είναι μετά από κάποια χρόνια. Αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κανενός…«, είπε ο παρουσιαστής.

Εκεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για το μεγάλο λάθος του: «Δεν είμαι ικανός να σχολιάσω και το εννοώ, γι’ αυτό και στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, εγώ να γίνω κριτής. Σαν Γρηγόρης το λέω, δεν θέλω να παρεξηγηθώ, ο καθένας κάνει ό, τι νομίζει».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *