Η διπλή οικονομική καταστροφή της Πέμυς Ζούνη: «Ξανάρχισα από την αρχή, ήταν σοκ»

 

Η Πέμυ Ζούνη αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο ότι δυο φορές είδε την περιουσία της να χάνεται και έπρεπε να αρχίσει και πάλι να παλεύει από την αρχή για να ορθοποδήσει οικονομικά.


«Καταστράφηκα δύο φορές οικονομικά» ομολόγησε η Πέμυ Ζούνη.

Έχετε περάσει από τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάνατε περιουσία;

Όχι, δεν έκανα περιουσία. Είμαι καλά αλλά δεν έκανα κομπόδεμα, γιατί δύο στιγμές της ζωής μου έχασα ό,τι είχα μαζέψει. Καταστράφηκα δύο φορές οικονομικά. Από ατυχία; Από λάθος επιλογές; Ξανάρχισα από την αρχή γιατί ή το ξεχνάς ή συνεχίζεις. Ήταν ένα σοκ για μένα αυτό. Όταν μου συνέβη λέω θα πάθω εγκεφαλικό; Όχι! Το ξεχνάς και προχωράς!

Ο χρόνος σας αγχώνει;


Ήλπιζα πάντα ότι ο χρόνος θα μου φερθεί ευγενικά και θεωρώ ότι μου φέρεται καλά. Κάποια στιγμή πέρασα από τον καθρέφτη και είπα «ποια είναι αυτή;». Κατορθώνω όμως να μένω γενναία ή… δειλή. Παρόλα αυτά θέλει κουράγιο! Το συζήταγα αυτό από μικρή, όμως τώρα το βιώνω. Ευτυχώς ο ηθοποιός δεν παίζει με την φάτσα του μόνο. Δεν είναι το μανεκέν που πρέπει να είναι πάντα φρέσκο.


Μετρώντας πλέον αρκετές δεκαετίες καλλιτεχνικής πορείας, αισθάνεστε ότι είστε συμπαθής στον χώρο;

Έχω εισπράξει σεβασμό, πράγμα σπουδαίο. Έχω εισπράξει αγάπη, ακόμα σπουδαιότερο. Δεν έχω συγκρουστεί ποτέ με ανθρώπους στη δουλειά, πράγμα σπάνιο. Άρα είμαι πιο τυχερή από το να είμαι απλά συμπαθής. Και ναι, ανταγωνισμό έχω νιώσει μια-δυο φορές, από άντρες. Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *