Γερή μπηχτή Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους Ράδιο Αρβύλα: «Κάποιοι εξαφανίστηκαν, ξέρουν να προφυλάσσονται – Εγώ δεν λειτουργώ έτσι»

Καρφί έριξε κατά των «Ράδιο Αρβύλα» του άλλοτε κολλητού του Αντώνη Κανάκη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star.


Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξεκίνησε τις δηλώσεις του πάντως από τη νέα εκπόμπή του.

«Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, ξεκινάμε σύντομα γυρίσματα. Είναι ένας αγώνας που γίνεται με αυτή την ιστορία. Είναι πολύ προσωπικό, δεν το θεωρώ εκπομπή αλλά μία στιγμή του παρελθόντος. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, να δούμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου», δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν 8-12 επεισόδια.

«Μακάρι να γίνουν κι άλλες βραδινές εκπομπές. Υπάρχει χώρος για όλους, καθένας έχει την αξία του. Είναι λίγο πιο δύσκολη ζώνη σε σχέση με τις άλλες», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Την περίοδο που το Survivor ήταν στα φόρτε του, «εξαφανίστηκαν» πολλοί. Δεν θέλησαν να είναι απέναντί του και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν με γοργά βήματα. Εγώ δεν είχα τέτοια θέματα. Έλεγα στο κανάλι: βάλτε με όπου θέλετε, δεν έχω πρόβλημα», σχολιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, φωτογραφίζοντας τον Αντώνη Κανάκη και το Ράδιο Αρβύλα.


«Κάποιοι ξέρουν να προφυλάσσονται ή το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Μπορεί να είναι σωστό αυτό που κάνουν. Εγώ δεν λειτουργώ έτσι, δεν με ενδιαφέρει. Κι αν δεν πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Θα κάνω κάτι άλλο», συμπληρώνει με νόημα ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *