Ρέμπελ Γουίλσον: «Μέλος της βασιλικής οικογένειας με κάλεσε σε πάρτι οργίων με ναρκωτικά»

Η Ρέμπελ Γουίλσον ισχυρίζεται ότι ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας την προσκάλεσε κάποτε σε ένα όργιο με ναρκωτικά στο σπίτι ενός Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, στη Νότια Καλιφόρνια.


Συγκεκριμένα, στα νέα της απομνημονεύματα, «Rebel Rising», η 44χρονη Αυστραλή ηθοποιός δεν κατονομάζει το «πρόσωπο» της ανήθικης πρότασης, υποστηρίζει όμως ότι το περιστατικό συνέβη το 2014 και ότι το άτομο είναι άνδρας και πιθανώς «δέκατος πέμπτος ή εικοστός στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου»

«Μου δόθηκε μια πρόσκληση την τελευταία στιγμή σε ένα πάρτι δισεκατομμυριούχου τεχνολογίας – ο τύπος που με κάλεσε, ο οποίος είναι 15ος ή 20ός στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, είχε πει στον άντρα φίλο μου: “Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια”», γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της.

Στο πάρτι, η ηθοποιός θυμάται ότι είδε το μέλος της βασιλικής οικογένειας να συγχρωτίζεται με άλλους, ενώ υπήρχαν ναρκωτικά πάνω σε δίσκους που μοιράζονταν στους καλεσμένους. «Παρακολουθώ το βασιλικό μέλος να μιλάει με άλλους, ενώ το δικό μου μέλημα είναι να φτιάχνω το στήθος μου», λέει, προσθέτοντας ότι «το στήθος μου είναι το καλύτερο σωματικό μου προσόν».

Όταν ρωτάει για ποιο λόγο είναι τα ναρκωτικά, ο συνομιλητής της απαντά, σύμφωνα με την περιγραφή της: «Ω, είναι για το όργιο… τα όργια συνήθως ξεκινούν σε αυτά τα πράγματα περίπου τέτοια ώρα».


Η Γουίλσον, η οποία ήταν παρθένα εκείνη την εποχή, λέει ότι βγήκε από τον χώρο πριν από μια άγρια σεξουαλική σκηνή που φέρεται να διαδραματίστηκε. «Περιττό να πω ότι σηκώθηκα και έφυγα από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσα», γράφει η ίδια στο βιβλίο της.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *