Survivor All Star: Πανικός στο συμβούλιο – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ένωση

Η καλή διάθεση από το πάρτι της ένωσης «έκανε φτερά» όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά στον στίβο μάχης του Survivor All Star.


Οι Κόκκινοι επικράτησαν άνετα με 10-3, με το σκηνικό των προηγούμενων εβδομάδων να επαναλαμβάνεται. Ωστόσο, παρά την καθαρή επικράτηση, δεν έλειψαν οι εντάσεις στον αγώνα. Εντάσεις που συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση του Ηλία Μπόγδανου και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο πρώτος αντιμετώπισε θέμα με τα μάτια του, καθώς μπήκε μέσα σε αυτά άμμος με αποτέλεσμα να μην βλέπει. Παρόλα αυτά οι παίκτες της Μπλε ομάδας άρχισαν να φωνάζουν στον Κωνσταντίνο Βασάλο να σταματήσει, ο οποίος βλέποντας τον αντίπαλό του να αντιμετωπίσει πρόβλημα δεν συνέχισε την προσπάθειά του σε μια επίδειξη fair play.

«Ζητάμε fair play, δεν υπάρχει τίποτα. Σταματάω εγώ που ο Σάκης χτύπησε και μου λένε: μη σταματήσεις. Αφού δεν βλέπω, τι να κάνω; Να παίξω; Να παίξω, να χάσω, να τον δώσω τον πόντο», ανέφερε εκνευρισμένος ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Δεν το λέω σε κάποιον συγκεκριμένα. Άκουγα: συνέχισε, συνέχισε!», τόνισε.


Παρά τη διακοπή, ο Ηλίας Μπόγδανος έβγαλε τους φακούς επαφής και κατάφερε στη συνέχεια να κερδίσει τον πόντο.


Στο συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκείνος που πήρε τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είναι για ένατη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Μετράω την ένατη μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν σήμερα ξεχνάνε εύκολα. Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία. Πρώτος αγώνας ασυλίας και βιάστηκαν», δήλωσε αμέσως μετά την υποψηφιότητά του ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανώς ενοχλημένος.

«Βιάστηκαν. Δεν κρίθηκε το 10-3 από μένα. Είναι πολύ εύκολη πλέον η λύση στην επιλογή μου. Ο κόσμος θα κρίνει πάλι και πιστεύω πιο αυστηρά αυτή τη φορά», τόνισε.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που δεν τον ψήφισε, τον υπερασπίστηκε και είπε πως είναι για κάποιους η εύκολη λύση, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης, αντίθετα, να του επιτίθεται, λέγοντας του πως δεν του χρωστάει τίποτα η ομάδα.


«Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Σπύρο μου, είμαστε ομάδα. Δεν σου χρωστάμε τίποτα», είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *