Μπέσυ Μάλφα : Δέχτηκα κακοποιητικές συμπεριφορές από γυναίκες συναδέλφους

Η Μπέσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Αυτός και ο Άλλος» και μίλησε όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις στην υποκριτική μετά τις καταγγελίες και το ελληνικό #metoo


Η Μπέσυ Μάλφα για τον θάνατο της μητέρας της

«Πήγα στο θέατρο την ίδια ημέρα που έχασα τη μητέρα μου. Τη θυμάμαι ως πολύ σημαντική μέρα γιατί ήταν 7.20 ή 6.20 που μου είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ότι “εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε, έλα να πιούμε ένα καφεδάκι”. Τους είπα ότι θα έρθω για το καφεδάκι. Όταν έφτασα, είδα ένα γεμάτο θέατρο και τους συναδέλφους μου να με περιμένουν με αγάπη. Ήρθε και ο αδερφός μου με αγάπη», είπε η Μπέσυ Μάλφα.

Και πρόσθεσε: «Ήταν σημαντικό για εμένα να παίξω γιατί οι γονείς μου ήταν αυτοί που με στήριξαν σε όλα όσα έκανα στη ζωή μου. Ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα για εμένα».

Η συνεργασία της με ανθρώπους που δέχτηκαν καταγγελία για κακοποίηση


«Είχα την τύχη γιατί αυτό είναι λαχείο, να μου συμβεί πολύ νωρίς η συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους, όπου δεν υπήρχε πρόβλημα ακόμη. Τότε δεν είχε ακουστεί κάτι. Σεξουαλική παρενόχληση δεν δέχτηκα ποτέ στη δουλειά μου, μόνο κάποιες άσχημες συμπεριφορές επειδή δεν συμφωνούσα, αλλά έβαζα τα όριά μου. Προσωπικά με ενοχλεί όταν ο άλλος ξεπερνά τα όρια…»


 αποκάλυψη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

«Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει με τον δικό μου τρόπο. Πρόκειται για συναδέλφους και όχι άνδρες, αλλά γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες επειδή μεγαλώνουμε αγόρια πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα», εξομολογήθηκε η Μπέσυ Μάλφα.

Η Μπέσσυ Μάλφα για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

«Όταν δούλευε ο ένας μας τηλεόραση, απασχολούνταν το πρωί και ο άλλος συνήθως έφυγε το βράδυ για το θέατρο και αντίστροφα. Είχαμε βοήθεια τους γονείς μου. Έχουμε κάνει τα πάντα επί τρία λόγω των παιδιών. Πάρτι, χαρές, εκδηλώσεις, όλα μαζί και τα κάναμε με χαρά. Έχω δει να τον φλερτάρουν μπροστά μου κι έχω χαρεί γιατί είναι ένας άνθρωπος που αρέσει και είναι όμορφο να αρέσει ο άνθρωπός σου σε άλλους. Σε κάνει να χαίρεσαι», είπε η Μπέσυ Μάλφα καλεσμένη στην εκπομπή,


«Αυτός και ο Άλλος».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *