Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου να ξαναφτιάξει τη ζωή του»

 

Η Εύη Βατίδου μπορεί να ξεκαθάρισε ότι με τον Αλέξη Κούγια τους ενώνουν τα αγαπημένα παιδιά τους, αλλά τους χωρίζουν πολλά, από την άλλη, όμως, όταν ρωτήθηκε πως θα αισθανόταν αν ο γνωστός ποινικολόγος και πρώην σύζυγός του θα ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή του, εκεί απάντησε ότι αυτό δεν θα ήταν και το καλύτερό τους.


Η Εύη Βατίδου μίλησε σήμερα (12.10.2023) στο Πρωινό και αναφέρθηκε και στον Αλέξη Κούγια, με τον οποίο, όπως είπε, η σχέση τους έχει βελτιωθεί πλέον.

Για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, είπε: «Μας ενώνει με τον Αλέξη η αγάπη μας για τα παιδιά και μας χωρίζουν πάρα πολλά. Τώρα έχει ηρεμήσει εντάξει. Δε θα μπορούσαμε να ξαναείμαστε μαζί. Του μιλάω φιλικά. Ο Αλέξης εμένα; Είναι δυνατόν να με έχει συμβουλέψει θετικά; Μόνο θα με μαλώσει. Αν δεν με μαλώσει, θα αναρωτηθώ. Τον τελευταίο καιρό είναι πιο συγκαταβατικός. Ίσως να είμαστε το μοναδικό ζευγάρι που ίσως ο καθένας μιλάει για τον πρώην του».

Όσο για το πώς θα αντιδρούσε αν ο Αλέξης Κούγιας ξαναέφτιαχνε τη ζωή του; Η Εύη Βατίδου είπε: «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά άμα θέλει να το κάνει… Δικαίωμά του. Αν τον ρωτούσες εσύ, αν εγώ ξαναέφτιαχνα τη ζωή μου, θα σου έλεγε ναι; Να είναι καλά…».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *