Βόλος: Νεκρός σε θαλάσσια περιοχή βρέθηκε ο 40χρονος που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του


Το πρωί της Πέμπτης, καθώς εντοπίστηκε πτώμα στη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων. Σύμφωνα με το gegonotanews, στελέχη του Λιμεναρχείου προχώρησαν στην περισυλλογή του και διαπίστωσαν ότι ανήκει σε άνδρα, ο οποίος φαίνεται πώς είναι ο 40χρονος που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του και είχε εξαφανιστεί μετά το περιστατικό.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα αργότερα οι Αρχές εντόπισαν κοντά στο σημείο που ήταν το πτώμα και το τρίκυκλο που είχε χρησιμοποιήσει ο 40χρονος για να διαφύγει, μετά το περιστατικό που έστειλε τον πατέρα του στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το magnesianews, κατά πάσα πιθανότητα ο 40χρονος πήδηξε από τον γκρεμό με το μηχανάκι, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η σορός έχει μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου κι αναμένεται να γίνει επίσημα η ταυτοποίηση. Για τον σκοπό αυτό έχει κληθεί από τις αρχές η σύντροφος του 69χρονου πατέρα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το χρονικό


Το επεισόδιο μεταξύ γιου και πατέρα έγινε το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι τους στο Βόλο, όπου μετά έντονη λογομαχία, ο 40χρονος πήρε ένα μαχαίρι και αρχικά επιτέθηκε στον 69χρονο πατέρα του, ωστόσο δεν προέκυψε ότι του κατάφερε κάποιο πλήγμα.

Στη συνέχεια ο δράστης πήρε ένα ψαροντούφεκο που είχε στο σπίτι και του έριξε στο δεξί μέρος του θώρακα, προκαλώντας του ένα διαχειρίσιμο τραύμα.

Ακολούθως ο δράστης πήρε και δεύτερο ψαροντούφεκο και του κατάφερε διαμπερές τραύμα στο κρανίο, πίσω από το αυτί. Μάλιστα η μονόφτερη βέργα που έφερε το όπλο, διαπέρασε το κρανίο του άνδρα και βγήκε από την άλλη πλευρά στον αυχένα!

Ο 40χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ενώ γείτονας που άκουσε φωνές κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σπίτι πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, επαφή με το περιβάλλον, μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα. Ο 69χρονος από τον Βόλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρέσουν το καμάκι από το κεφάλι. Από τότε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *