Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι – Τρεις τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το κλαμπ S-cape στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου όταν ένα όχημα σταμάτησε έξω από το κλαμπ και ακολούθησαν οι πυροβολισμοί.


Η ΕΛΑΣ αναζητά ένα μαύρο τζιπ, καθώς μέσα από το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν τα θύματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις τραυματίες είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη για μπάτσελορ πάρτι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν τα θύματα είχαν σχέση με το περιστατικό ή αν ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, καθώς εκτιμάται ότι πιθανός στόχος των δραστών ήταν το κλαμπ και όχι οι 3 άνδρες 24, 31 και 32 ετών.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η κατάσταση των δύο από αυτούς χαρακτηρίζεται σοβαρή.

O πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι ο ένας από τους άνδρες είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι.


«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *