Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023: Ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Δεν κρύψαμε ότι δώσαμε πολιτική διάσταση»

 

Στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκεί τον υποδέχτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.


Φυσικά στο σημείο ήταν και πάρα πολύς κόσμος που αποθέωσε τον Πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε με ηλεκτρονική ταυτότητα. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στη συνέχεια στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον οδό Πειραιώς για να παρακολουθήσει από εκεί με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τη μάχη της κάλπης.

«Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης. Ψηφίζουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα, για ποιοτικές υπηρεσίες πρόνοιας, υγείας και αναπτυξιακή δυναμική. Η ΝΔ δεν έχει κρύψει ότι έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές γιατί θέλουμε πρωτίστως στις περιφέρειες να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το πρόγραμμά μας για μια καλύτερη Ελλάδα.


Οι πολίτες θα επιλέξουν ελεύθερα τους τοπικούς άρχοντες που εκείνοι κρίνουν ότι θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις αυτοδιοικητικές τους ανάγκες. Καλημέρα σε όλες και σε όλους και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *