Πλατεία Αττικής: Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Κυριακής ο δημοσιογράφος των Παραπολιτικών, Αντώνης Χρυσουλάκης. από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στην Πλατεία Αττικής.


Η πυρκαγιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, με τη σορό του να φέρει σημάδια εγκαύματος και να βρίσκεται σε κατεύθυνση προς την έξοδο της οικίας, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Η σορός του παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για το περιστατικό προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι. Αν και δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, καθώς δεν είχαν έξοδο διαφυγής επειδή το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά και πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις των Αρχών λένε πως επειδή εργαζόταν τα σαββατοκύριακα ως μπάρμαν, γύρισε σπίτι του και έβαλε να ζεστάνει φαγητό αλλά τον πήρε ο ύπνος και πέθανε από τις αναθυμιάσεις.


Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Τα «Παραπολιτικά» αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Χρυσουλάκη

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή και από την ιστοσελίδα των «Παραπολιτικών», με τον όμιλο να αποχαιρετά τον Αντώνη Χρυσουλάκη.

«Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.


Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα «Παραπολιτικά».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *