Οι αγρότες τραβάνε το σχοινί παρά τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Έκλεισαν την Εθνική Οδό σε Αίγιο και Καρδίτσα – Μπλόκο και σε Αταλάντη

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε μια σειρά από σημαντικά μέτρα για την ανακούφιση των εισοδημάτων των αγροτών και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση είναι δίπλα τους, αλλά εκείνοι κάνουν ό,τι δεν άκουσαν τίποτα και συνεχίζουν τα μπλόκα ταλαιπωρώντας τον κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα.


Οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης σε Αίγιο και Καρδίτσα, ενώ νωρίτερα είχαν κάνει μπλόκο για 2 ώρες και στην Αταλάντη καίγοντας λάστιχα και προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Όπως ανέφερε το tempo24.news οι αγρότες της Αιγιάλειας, οι οποίοι παραμένουν εδώ και 13 ημέρες στους δρόμους, δείχνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Έτσι σήμερα το απόγευμα πριν  προχώρησαν σε εκ νέου αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού, στο ύψος του Σελινούντα.

Όπως μετέδωσε το MEGA, αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό (Ε65) στο ύψος της Καρδίτσας. Στο σημείο οι αγρότες πρόκειται να πραγματοποιήσουν συνέλευση και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.


Αντιδράει μια σημαντική μερίδα

Υπάρχει πάντως και μια σημαντική μερίδα αγροτών που αντιδράει στις σκληρές κινητοποιήσεις και θέλει τον διάλοφο.


Υπενθυμίζεται πως σήμερα είχαν αποχωρήσει από το μπλόκο του Πλατύκαμπου αγρότες παρακάρλιων περιοχών.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *