Κυψέλη: “Θα σκοτώσω αυτόν που έκανε κακό στο παιδί μου” λέει ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου παιδιού- Ψυχρή μέχρι το τέλος η μάνα

Σήμερα ενημερώθηκε ο βιολογικός πατέρας του μικρού Ανδρέα για την άγρια δολοφονία του από τον σύντροφο της μητέρας του στο σπίτι, όπου διέμεναν στην Κυψέλη.


Όπως είπε ο ίδιος στον Alpha έφυγε από την Ελλάδα πριν από οχτώ χρόνια και από τότε δεν είχε καμία επικοινωνία με τα δύο του παιδιά.

«Άφησα τα παιδιά με τη μητέρα τους. Ήταν πολύ καλή μητέρα, τα πρόσεχε, τα φρόντιζε, πήγαιναν σχολείο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Της είχα στείλει μηνύματα στο Facebook και στο Instagram, αλλά δε μου είχε απαντήσει», είπε μέσα από το ψυχιατρείο, όπου νοσηλεύεται.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα τέσσερις φορές. Αυτό που περίμενε, όπως είπε, ήταν να γίνει καλά, να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στην Ελλάδα για να δει τα παιδιά του.

«Θέλω να γυρίσω και να σκοτώσω αυτόν που έκανε αυτό το κακό στο παιδί μου», είπε, ενώ δεν γνώριζε ότι η κόρη του είχε ανατεθεί σε ανάδοχη οικογένεια γιατί δεχόταν βία από τη μητέρα και τον σύντροφό της


Στο μεταξύ προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την Τρίτη, η 29χρονη μάνα που σκότωσε το 7χρονο παιδί της και το έκρυβε επί πέντε χρόνια στην βεράντα του σπιτιού τους στην Κυψέλη


kipseli 2

Η «Μήδεια», που σκότωσε το παιδί της το 2017, πέρασε με σκυμμένο κεφάλι το κατώφλι του εισαγγελέα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το έγκλημα που συγκλονίζει την χώρα. Ο μικρός Ανδρέας είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς, με την γυναίκα να ισχυρίζεται ότι τον είχε πάρει ο βιολογικός του πατέρας στην Πολωνία. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι τoυ ζευγαριού, στην Κυψέλη, όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού στην εργαλειοθήκη στην βεράντα.

Το παιδί που συστηματικά δεχόταν κακοποίηση, όπως παρατεταμένη ασιτία, ξυλοδαρμούς και τιμωρίες τύπου πολύωρης ορθοστασίας και όχι μόνο, γιατί απλώς ζητούσε να φάει, ξεψύχησε τον Ιανουάριο του 2017 μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του με την μητέρα να ισχυρίζεται ότι εκείνη την ώρα έπαιζε στον υπολογιστή και δεν είδε τίποτα.

Στη συνέχεια η 29χρονη μαζί με τον σύντροφό της μετέφεραν το άψυχο κορμάκι του παιδιού στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή. Όταν μάλιστα άλλαξαν σπίτι, έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα.

kipseli nb

Άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν χθες το πρωί αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα, αφού βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, με αποτέλεσμα να συλλάβουν την 29χρονη μητέρα και τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφο της. Τόσο η μάνα, όσο και ο σύντροφος της ήταν απόλυτα ψύχραιμοι, δεν έκλαψαν, δεν αντέδρασαν, παρά μόνο ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα.


Σε αντίθεση με τον μικρό Ανδρέα, η 13χρονη σήμερα αδελφή του σώθηκε έναν χρόνο σχεδόν αργότερα, όταν το 2018 εκπαιδευτικός στο δημοτικό σχολείο που πήγαινε, παρατήρησε ότι το κορμάκι της ήταν γεμάτο μελανιές. Έτσι, με εισαγγελική παρέμβαση το κορίτσι απομακρύνθηκε από την μητέρα και το τοξικό και επικίνδυνο περιβάλλον που ζούσε και έκτοτε βρίσκεται στην αγκαλιά ανάδοχης οικογένειας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *