Κακιά Σκάλα: Φωτιά σε βυτιοφόρο – Κλειστά και τα δύο ρεύματα της Αθηνών-Κορίνθου, δείτε φωτογραφίες

Κλειστά είναι και τα δύο ρεύματα της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της  Πέμπτης σε βυτιοφόρο όχημα στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής η φωτιά στο βυτιοφόρο εκδηλώθηκε στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Όπως μετέδωσε το MEGA το βυτιοφόρο μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει περιοριστεί, ωστόσο έχει παρατηρηθεί διαρροή για την οποία γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το ακριβές σημείο με θερμική κάμερα.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου είναι καλά στην υγεία του καθώς κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα από το όχημα.


Η ανακοίνωση από την Ολυμπία Οδό

Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο στο 46ο χλμ. προς Πάτρα. Γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στην ΠΕΟ στον Κόμβο Μεγάρων (προς Κόρινθο) και στον κόμβο Κινέτας (προς Αθήνα).


Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *