Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την κηδεμονία των δύο ανήλικων παιδιών

Σοκ έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όπου μια 42χρονη έπεσε νεκρή από το χέρι του αστυνομικού, εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.


Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, 12 και 14 ετών, που μέσα σε μία στιγμή έχασαν και τους δύο γονείς τους. Από την πρώτη στιγμή παιδοψυχολόγοι του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν δίπλα στα δύο παιδιά, που την ώρα του φονικού βρίσκονταν στο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, οι δυο γιοί της οικογένειας βρίσκονται μαζί με τους γονείς της μητέρας τους, ενώ εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει για το πού θα αποδοθεί η κηδεμονία τους, όπως ακόμη και το αν χρειαστεί να φιλοξενηθούν σε κάποια δομή ψυχολογικής υποστήριξης.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, όταν ο 38χρονος αστυνομικός πήγε στο διαμέρισμα της 42χρονης στην Καλαμαριά, περίμενε τα παιδιά να επιβιβαστούν στο σχολικό λεωφορείο και στη συνέχεια ανέβηκαν στο διαμέρισμα, την πυροβόλησε με καραμπίνα και αυτοκτόνησε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την γυναικοκτονία

«Πρωινές ώρες σήμερα (12-09-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετέβησαν άμεσα στην περιοχή της Καλαμαριάς έπειτα από κλήση στο Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης σχετικά με πυροβολισμούς από προερχόμενους από το εσωτερικό πολυκατοικίας.


Κατά την άφιξη των αστυνομικών βρέθηκε νεκρή στο διάδρομο έξωθεν της εισόδου του διαμερίσματός της, 42χρονη ημεδαπή, ενώ πλησίον της εντοπίστηκε επίσης νεκρός, ο 38χρονος ημεδαπός πρώην σύζυγός της.


Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, στο προαναφερόμενο σημείο, ο 38χρονος έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος της 42χρονης τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και Ιατροδικαστής του Α.Π.Θ., ενώ Ψυχολόγοι του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης συνέδραμαν παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη στα ανήλικα τέκνα τους.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης», αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *