Φωτιά στον Έβρο: Εντοπίστηκε απανθρακωμένος άνδρας στην περιοχή της Λευκίμμης – Εκκενώνεται το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ένας άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο.


Σύμφωνα με το evros-news.gr και την ΕΡΤ, υπάρχουν αναφορές πώς ο άνδρας βρέθηκε στην περιοχή της Λευκίμμης απ’ όπου πέρασε η φωτιά, κοντά στις κεραίες της ΕΡΤ.

Πιθανολογείται πως πρόκειται για μετανάστη που κινούνταν στην περιοχή, μαζί με δεκάδες άλλους, ενώ για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι Αρχες.

Προς εκκένωση το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Σε ετοιμότητα για την πιθανή εκκένωση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης βρίσκονται οι αρχές στον Έβρο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, προγραμματίζεται προληπτική εκκένωση του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας έχει ήδη θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα όλους τους Υγειονομικούς Σχηματισμούς των όμορων νομών για την υποδοχή των ασθενών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *