Πόλεμος στο Ισραήλ: «Τρομοκράτες» σκοτώθηκαν ενώ προσπαθούσαν να διεισδύσουν από το Λίβανο – Πέθανε σε βομβαρδισμούς υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς

 

«Τρομοκράτες» σκοτώθηκαν σήμερα (14.10.2023) το πρωί ενώ προσπαθούσαν να διεισδύσουν στο Ισραήλ από το Λίβανο, μια απόπειρα που αποτράπηκε από το στρατό, ανακοίνωσε ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος. Από την άλλη, οι Ισραηλινοί είπαν ότι σκοτώθηκε και υψηλόβαθμο στρατιωτικό στέλεχος της Χαμάς σε βομβαρδισμούς.


Οσο για το επεισόδιο στα σύνορα με τον Λίβανο, «στρατιώτες του ισραηλινού στρατού αναγνώρισαν πριν από μερικές ώρες μια ομάδα τρομοκρατών που επιχειρούσε να διεισδύσει στο ισραηλινό έδαφος από το Λίβανο», τόνισε εκπρόσωπος το ισραηλινού στρατού σε ανακοίνωσή του.

«Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος στοχοθέτησε αυτή την ομάδα και σκότωσε τρομοκράτες», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ ένας υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος του ισλαμιστικού παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς σκοτώθηκε στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, ανακοίνωσε σήμερα στρατιωτικός εκπρόσωπος.

«Στη διάρκεια επιχείρησης της Πολεμικής Αεοπορίας που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες 24 ώρες, επλήγησαν βάσεις διοίκησης της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς. Στη διάρκεια αυτής της επιχείρησης σκοτώθηκε ο Μουράντ Αμπού Μουράντ, επικεφαλής των αεροπορικών επιχειρήσεων (της Χαμάς) στην πόλη της Γάζας, υπεύθυνος για ένα μεγάλο μέρος της φονικής επίθεσης που εξαπολύθηκε το Σάββατο εναντίον του Ισραήλ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *