Έφοδος της αστυνομίας στα λαγούμια της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία – Προσήχθη ο πατέρας, άφαντη η μητέρα και 4 από τα παιδιά

 

Η αστυνομία έκανε έφοδο παρουσία εισαγγελέα στο χώρο κάτω από την γη που ζει η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.


Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει στα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, προσήχθη, αλλά σε εξέιλιξη είναι ένα αληθινό θρίλερ, καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι στο χώρο δεν βρέθηκαν όλα τα παιδιά της οικογένειας.

Ο 45χρονος πατέρας φέρεται να είπε στις αρχές ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ασφαλές σημείο και να ζητά δικηγόρο. Στις σπηλιές εντοπίστηκαν μόνο ο πατέρας και ο 15χρονος γιος και έτσι αγνοούνται τα τρία ανήλικα τα παιδιά της οικογένειας, η 23χρονη κόρη, καθώς και η μητέρα.

«Δεν έχει διατελέσει κανένα ποινικό αδίκημα», δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. «Τα παιδιά τα φροντίζουν και εκείνος και η σύζυγός του», συμπλήρωσε. «Δεν υπάρχει παραμέληση ανηλίκου».

«Αν αναγνωριστεί ως μειονότητα έχει το δικαίωμα να μην πηγαίνει τα παιδιά του σχολείο», πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας.


Την ίδια ώρα, η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου είπε στον ΣΚΑΪ ότι παράλληλα διεξάγεται επιχείρηση και σε περιοχές της Άρτας και της Λαμίας για τον εντοπισμό των παιδιών.


Δείτε εικόνες

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *