Αποκαλύψεις-σοκ για το έγκλημα στη Χαλκίδα: Η 39χρονη είχε εμμονή με τον 43χρονο – Το θύμα ήταν φίλος με τον σύζυγο της

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Χαλκίδας από το έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν ένας 43χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από το χέρι μιας 39χρονης γυναίκας, η οποία τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια της συζύγου του.


Το φονικό συνέβη λίγο μετά τις 08:00 το πρωί όταν ο 42χρονος που ήταν ξυλουργός και είχε καταγωγή από τα Λουκίσια, βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του. Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει, εμφανίστηκε η 38χρονη όπου μετά από καυγά που είχαν μεταξύ τους τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως Αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας όπου βρήκαν τον άτυχο άνδρα ξαπλωμένο με το μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη και την 38χρονη να στέκεται δίπλα του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο εδώ και καιρό και εκείνος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άνδρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φθάσει σε αυτό το σημείο», φέρεται να κατέθεσε η σύζυγός του θύματος.


Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί σχέσης του θύτη και του θύματος. «Πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και υλοποιημένη ενέργεια, που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, αν θέλετε λογική».


Ο 43χρονος ήταν παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια, ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η σύζυγός του στην πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία δεν υπάρχει κάποια πρόβλημα, οικονομικό ή άλλο και ο σύζυγός της δεν είχε κάποια ανοιχτή αντιδικία.

Όπως λέει ο κ. Τάρτης, η δράστις έφτασε στο σημείο να τον απειλεί, παρ’ όλο που ο 43χρονος είχε αναφέρει στη σύζυγό του τι συνέβαινε, ενώ για όλα αυτά είχε ενημερωθεί και ο σύζυγος της 39χρονης.

«Από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας πραγματικά να λάβουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, για να σταματήσει να τον παρενοχλεί. Δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα, γιατί ο σύζυγος τότε της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί» προσέθεσε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο της συζύγου του αδικοχαμένου άντρα «ο σύζυγος της δράστιδος ήταν ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος».


«Είναι σοκαρισμένη δεν έχει ομολογήσει την πράξη της το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι να προστατεύσω τα παιδιά της», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος της δράστιδος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *