Χαλκίδα: «Τρέξτε σκοτώνουν τον άντρα μου» – Η έκκληση για βοήθεια της συζύγου του 42χρονου που δολοφονήθηκε από την 38χρονη

 

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου έξω από το 4 Γυμνάσιο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.


Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όταν ο 42χρονος που ήταν ξυλουργός και είχε καταγωγή από τα Λουκίσια, βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του.

Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει, εμφανίστηκε η 38χρονη όπου μετά από καυγά που είχαν μεταξύ τους τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως Αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας όπου βρήκαν τον άτυχο άνδρα ξαπλωμένο με το μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη και την 38χρονη να στέκεται δίπλα του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του evima.gr γυναίκα είπε αμέσως στους αστυνομικούς «εγώ το έκανα», όταν εκείνοι τη ρώτησαν γιατί, εκείνη τους είπε πως θα τα πει όλα στην ασφάλεια της Χαλκίδας.


Για το περιστατικό η αστυνομία ενημερώθηκε από τη σύζυγο του θύματος, η οποία τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως μία γυναίκα μαχαιρώνει τον άνδρα της. «Τρέξτε σκοτώνουν τον άντρα μου», φέρεται να είπε σε μια προσπάθεια έκκλησης για βοήθεια.


Μάλιστα στην αστυνομία τηλεφώνησαν και δύο περίοικοι οι οποίοι ανέφεραν πως ένας άνδρας και μία γυναίκα έχουν άγριο καβγά στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα είχαν ερωτική σχέση με την 38χρονη να μαχαιρώνει τον 42χρονο μετά από καβγά.


Το ενημερωτικό της αστυνομίας:

«Την 08.00 ώρα της ιδίας, πραγματοποιήθηκε κλήση στο ανωτέρω Κέντρο από γυναίκα, που δήλωσε ότι διαμένει στην οδό 28ης Οκτωβρίου και βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της.


Την 08.01 ώρα, πραγματοποιήθηκε και έτερη κλήση από άγνωστο άνδρα για το ίδιο επεισόδιο.

Την 07.58 ώρα της ιδίας, το Κέντρο διέταξε σχετικά σταθμό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος την 08.02 ώρα αφίχθη στο σημείο, όπου εντοπίστηκε άνδρας στο μέσο της οδού, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του ανωτέρω».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της αστυνομίας, δίπλα στη σορό του 42χρονου στεκόταν η 38χρονη, έχοντας αίμα στα ρούχα της.

Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του θύματος, όπου έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Στο Τ.Α. Χαλκίδας οδηγήθηκε η σύζυγος του θύματος, η οποία εξετάζεται σχετικά.

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *