Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι: Μετέδιδε live στο youtube σεξουαλικές πράξεις μεταξύ των ΑμεΑ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 42χρονου Ελευθέριου Κ., που φυλάκισε δύο νέους με ειδικές ανάγκες σε ένα αυτοσχέδιο «ροζ» στούντιο στο Κερατσίνι και μέσω του καναλιού που διέθετε στο youtube έβαζε τα θύματά του να κάνουν ακόμη και ζωντανά σεξουαλικές πράξεις για να ικανοποιηθούν τα απάνθρωπα ένστικτα των συνδρομητών του.


Η κακοποίηση έγινε γνωστή στην αστυνομία μετά από καταγγελία και οι αξιωματικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, μετά τα όσα τους είπε ο πληροφοριοδότης, βρήκαν την άκρη του νήματος και στις 00:40 το ξημέρωμα του Σαββάτου και με συντονισμένη επιχείρηση στην οδό Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, συνέλαβαν να περάσουν χειροπέδες τον μαστροπό και ελευθέρωσαν τα δύο θύματά του.

Ο δράστης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, προκειμένου να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ τα δύο θύματα, η κοπέλα ηλικίας 21 ετών και ο 25χρονος από τη Νίκαια, εξετάστηκαν από αξιωματικούς του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας και ειδικούς ψυχολόγους, προκειμένου να περιγράψουν όλα όσα εφιαλτικά βίωναν εδώ και καιρό στο κρυφό στούντιο του Κερατσινίου.

Ο 42χρονος Ελευθέριος Κ., κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 308 π.κ. «σωματική βλάβη», 361 π.κ. «εξύβριση», 349 παρ. 2 π.κ. «μαστροπεία», με την επιβαρυντική περίσταση του αρθρου 82α π.κ. «έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», καθώς και του ν. 2168/1993 «ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις».
Ηλεκτροσόκ, κούρεμα, γιαούρτωμα και σκληρές σεξουαλικές πράξεις

Όπως αναλυτικά περιγράφεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ η δράση του 42χρονου, ξεδιπλώνεται ως εξής: «Ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 18/10/2023 έως και την 01/11/2023, προέβη σε κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιελάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, ήτοι χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser gun), ξύρισμα κεφαλής, γιαούρτωμα, υπονοούμενες πράξεις πεοθηλασμού έναντι αμοιβής, σε βάρος δύο νεαρών ατόμων με εξασθενημένη την διάνοια (ενός άνδρα και μίας γυναίκας), και την μετάδοση αυτών σε πραγματικό χρόνο, μέσω προσωπικού του λογαριασμού στην ιστοσελίδα «YouTube».


Την 10/11/2023 κατά το χρονικό διάστημα από την 00:00 ώρα έως και την 02:30 ώρα, προέβη στην μετάδοση των ως άνω πράξεων. Κατόπιν αυτού αναζητήθηκε και συνελήφθη.


Στα θύματα χορηγήθηκε ιατροδικαστική παραγγελία, ενώ αναζητείται δομή η οποία θα τους φιλοξενήσει ενώ ο δράστης με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά»

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *