Φωτιά στη Ρόδο:  Μια προσαγωγή για τις πυρκαγιές – Υπόννοιες για εμπρησμούς – Στο νησί στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού

 

Ένας Έλληνας που φέρεται να διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό φαίνεται να προσήχθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Ρόδο, προκειμένου να ερευνηθεί αν έχει κάποια εμπλοκή με τις τεράστιες φωτιές που κατακαίνε το νησί.


Σύμφωνα με την rodiaki.gr στην προσαγωγή ενός ατόμου προχώρησε πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (22.7.2023)  μεικτό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και Λιμενικού προκειμένου να διερευνηθεί αν και κατά πόσο έχει την οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση της μεγάλης πυρκαγιάς που καίει εδώ και πέντε ημέρες το νησί της Ρόδου .

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής”, το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε στο χωριό Απόλλωνα και γίνεται η προσαγωγή του μετά από καταθέσεις και μαρτυρίες εθελοντών.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός τόνισε μιλώντας πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN, ότι στη Ρόδο βρίσκονται ήδη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης  Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Τα τελευταία κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης  Εγκλημάτων Εμπρησμού έφτασαν στο νησί με C-130 αργά το βράδυ του Σαββάτου, πριν την προσαγωγή.


Η Πυροσβεστική εξετάζει από τις πρώτες μέρες σενάρια για εμπρησμούς που ακούγονται, αλλά ακόμα δεν έχει βγει κάτι στο φως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση,


Σενάριαγια εμπρησμό

Ο εθελοντής Γιώργος Γεωργιάδης, εξάλλουν τόνισε στο OPEN μετά τα μεσάνυχτα, ότι υπάρχουν σενάρια που μιλάνε για γκαζάκια, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *