Αρχαία Ολυμπία: Κάταγμα κρανίου υπέστη 5χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρά – Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο

Σοκαριστικό ατύχημα, στο οποίο τραυματίστηκε ένα 5χρονο κοριτσάκι σημειώθηκε χθες, Σάββατο 6 Μαΐου σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία.


Ειδικότερα, η 5χρονη σκόνταψε σε σίδερα που εξείχαν στο τσιμέντο και δεν είχαν καλυφθεί, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κρανίου, ενώ λίγο έλειψε να χάσει και το μάτι του. Το παιδί νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στο χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχ. Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο “Καραμανδάνειο” όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο», δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού ilialive.gr.

Η παιδική χαρά παραμένει ανοιχτή και το σημείο δεν έχει αποκλειστεί, όπως αναφέρει το ilialive, την ώρα που η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 σκέψεις για “Αρχαία Ολυμπία: Κάταγμα κρανίου υπέστη 5χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρά – Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο”