Άγιος Παντελεήμονας: «Μπήκα μπροστά για να μην κάνει κακό στα παιδιά και με πυροβόλησε» – Κατέθεσε η 45χρονη στην αστυνομία

Συγκλονίζουν τα λόγια της 45χρονης στους αστυνομικούς από το νοσοκομείο όπου και βρίσκεται. Η γυναίκα έζησε τον τρόμο όταν ένας 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μπροστά της τον άνδρα της και στη συνέχεια τραυμάτισε και την ίδια όταν μπήκε μπροστά στο δράστη για να προστατεύσει τα παιδιά της.


Δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας, στο αιματοβαμένο πάρτι στον Άγιο Παντελεήμονα, είναι ένας 74χρονος θαμώνας. Το σοκαριστικό είναι ότι ο δολοφόνος σκότωσε τον άτυχο άνδρα μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του η οποία βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια μέσα σε σπαρακτικούς λυγμούς.

Το σοκαριστικό συμβάν εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα σήμερα (1.10.2023) τα ξημερώματα.

Στο διαμέρισμα ο 50χρονος και η γυναίκα του έκαναν πάρτι. Στον ίδιο χώρο βρισκόταν η κόρη του ζευγαριού ηλικίας 12 ετών και δύο φίλες της ηλικίας 11 και 12 ετών. Εκεί όμως, ήταν και ο 74χρονος δράστης, ο οποίος ήταν καλεσμένος αλλά φέρεται να είχε μεθύσει.

Περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχασε τελείως τον έλεγχο. Από άγνωστη αιτία έβγαλε ένα όπλο που είχε, πυροβόλησε τον 50χρονο στο κεφάλι και τον σκότωσε.


Όπως αναφέρει το MEGA η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος», είπε αρχικά.


«Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει «κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια». Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πρυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *