Άγιος Παντελεήμονας: Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την δολοφονία 50χρονου σε πάρτι – Εκτελέστηκε μπροστά στην 12χρονη κόρη του – Οι σπαρακτικές κραυγές του παιδιού

 

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρεις που έρχονται στο φως από την δολοφονία 50χρονου με καταγωγή από τη Γεωργία και τον τραυματισμό της γυναίκας του μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Παντελεήμονα όπου έκαναν πάρτι.


Δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας, στο αιματοβαμένο πάρτι στον Άγιο Παντελεήμονα, είναι ένας 74χρονος θαμώνας. Το σοκαριστικό είναι ότι ο δολοφόνος σκότωσε τον άτυχο άνδρα μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του η οποία βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια μέσα σε σπαρακτικούς λυγμούς.

Το σοκαριστικό συμβάν εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα σήμερα (1.10.2023) τα ξημερώματα.

Στο διαμέρισμα ο 50χρονος και η γυναίκα του έκαναν πάρτι. Στον ίδιο χώρο βρισκόταν η κόρη του ζευγαριού ηλικίας 12 ετών και δύο φίλες της ηλικίας 11 και 12 ετών. Εκεί όμως, ήταν και ο 74χρονος δράστης, ο οποίος ήταν καλεσμένος αλλά φέρεται να είχε μεθύσει.

Περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχασε τελείως τον έλεγχο. Από άγνωστη αιτία έβγαλε ένα όπλο που είχε, πυροβόλησε τον 50χρονο στο κεφάλι και τον σκότωσε. Στη συνέχεια γύρισε το όπλο προς τη κατεύθυνση της συζύγου του θύματος και την πυροβόλησε κι αυτή, τραυματίζοντας την στην ωμοπλάτη. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, αλλά η ζωή της δεν δείχνει να κινδυνεύει.


Το 12χρονο κοριτσάκι που είδε μπροστά στα μάτια του το δράστη να σκοτώνει τον πατέρα του βγήκε στο μπαλκόνι κλαίγοντας με λυγμούς. Το παιδάκι άρχισε να ουρλιάζει με σπαρακτικό τρόπο: «Βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου».


Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που συνέλαβαν τον ηλικιωμένο δολφόνο ενώ η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Ο συλληφθείς κρατείται στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *