Το πανέμορφο τραγούδι της Ελληνικής Αγωγής – Γεωργιάδης: «Η χαρά των παιδιών, αυτή είναι η επιτυχία μας»

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η μεγάλη ετήσια παράσταση των παιδιών της Ελληνικής Αγωγής, στην οποία φέτος παρουσίασαν την Οδύσσεια στα Αρχαία Ελληνικά, στο Θέατρο Αλίκη.


Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά τραγούδησαν το πανέμορφο τραγούδι της Σχολής σε μουσική της Ευγενίας Μανωλίδου. «Αξίζει να δείτε στο βίντεο την χαρά των παιδιών. Αυτή είναι η επιτυχία μας. Όχι ότι μαθαίνουν απλώς όλα αυτά τα σπουδαία, αλλά διότι τα μαθαίνουν και είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα», έγραψε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παραθέτοντας το βίντεο από το τραγούδι.

«Είμαι υπερήφανος για όσα επιτύχαμε αυτά τα 30 χρόνια, για τους χιλιάδες μαθητές και την αγάπη για τον Πολιτισμό μας που τους μεταδώσαμε. Είμαι Υπερήφανος για την κ. Ευγενία Μανωλίδου και όσα σπουδαία έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια, που διευθύνει την Σχολή μας, για τους συνεργάτες μας αλλά κυρίως για τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο θα σας αρέσει και πρώτος πρώτος τραγουδά ο Αλκαίος Γεωργιάδης…», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Όταν πριν από 30 χρόνια (το 1994) ίδρυσα την Σχολή Αρχαίων Ελληνικών για Παιδιά και Ενήλικες, Ελληνική Αγωγή, είχα έναν στόχο: Να αποδείξουμε ότι η εκμάθηση των αρχαίων Ελληνικών, της Ιστορίας, του Πολιτισμού μας θα μπορούσε να αποτελεί πηγή χαράς και ευχαρίστησης και όχι αγγαρεία, όπως τα είχαμε στο μυαλό μας από το Σχολείο. Χθες το βράδυ στο τέλος της παράστασης της Οδύσσειας (στα αρχαία Ελληνικά) οι μαθητές μας τραγούδησαν το τραγούδι της Σχολής μας σε μουσική της Ευγενίας Μανωλίδου.


Αξίζει να δείτε στο βίντεο την χαρά των παιδιών. Αυτή είναι η επιτυχία μας. Όχι ότι μαθαίνουν απλώς όλα αυτά τα σπουδαία, αλλά διότι τα μαθαίνουν και είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα. Είμαι Υπερήφανος για όσα επιτύχαμε αυτά τα 30 χρόνια, για τους χιλιάδες μαθητές και την αγάπη για τον Πολιτισμό μας που τους μεταδώσαμε. Είμαι Υπερήφανος για την κ. Ευγενία Μανωλίδου και όσα σπουδαία έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια, που διευθύνει την Σχολή μας, για τους συνεργάτες μας αλλά κυρίως για τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο θα σας αρέσει και πρώτος πρώτος τραγουδά ο Αλκαίος Γεωργιάδης…».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *