Εκδρομές Φιλοσοφίας: Στις Μυκήνες ταξιδεύει η Ελληνική Αγωγή

Εκδρομή σε συνδυασμό με μάθημα Φιλοσοφίας πραγματοποιεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 στις Μυκήνες η Ελληνική Αγωγή.


«Ελάτε να εξερευνήσουμε τα μυστικά των προγόνων μας στους χώρους όπου αυτά γεννήθηκαν. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδρομή του κύκλου εκδρομών Φιλοσοφίας με μία ολοήμερη επίσκεψη στις Μυκήνες. Με τον διευθυντή του Μυκηναϊκού Ιδρύματος καθηγητή κ. Χριστοφίλη Μαγγίδη θα εξερευνήσουμε τον αρχαιολογικό χώρο που χρονολογείται στην περίοδο της μεγάλης ακμής του ανακτορικού κέντρου, από το 1350 έως το 1200 π.Χ», αναφέρει η πρόσκληση της Ελληνικής Αγωγής.

«Θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο και τον τάφο του Ατρέως. Στην εκδρομή θα υπάρχουν δύο ομάδες, των ενηλίκων και των παίδων. Τα παιδιά από 6 έως 14 ετών μπορούν να έρθουν μόνα τους ή με τους γονείς τους. Στη δεύτερη περίπτωση, οι γονείς θα ακολουθήσουν την ομάδα των ενηλίκων», συνεχίζει.

«Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, οι ενήλικες θα απολαύσουν ένα μοναδικό μάθημα Φιλοσοφίας σχετικό με τον προορισμό μας, ενώ τα παιδιά θα προετοιμαστούν για την επίσκεψη στο χώρο. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στο Ναύπλιο!», καταλήγει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής εδώ.


Κόστος εκδρομής: Για τους ενήλικες 60€. Για τα παιδιά έως 14 ετών 50€. Για τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους 30€.


Οι θέσεις για την εκδρομή είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Παρακαλούμε για την άμεση επικοινωνία και κράτηση για την καλύτερη οργάνωση εκ μέρους των συνεργατών μας.

Κλείστε θέση για την εκδρομή με ένα κλικ εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *