Yπουργείο Εξωτερικών: Συνάντηση Φραγκογιάννη-Meilūnas – Συζητήσεις για την ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας με τη Λιθουανία

Οι δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς οικονομικής συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος μεταξύ Ελλάδας και Λιθουανίας ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας, Egidijus Meilūnas, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα.


Οι δύο υφυπουργοί επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση και να αναλάβουν σχετικές δράσεις για την ενίσχυση των εμπορικών και επιχειρηματικών συναλλαγών.

Η συζήτηση, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και επικεντρώθηκε επίσης σε θέματα διεθνών εξελίξεων.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου:

“Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας, Egidijus Meilūnas, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα.


Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και επικεντρώθηκε σε θέματα διεθνών εξελίξεων και δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς οικονομικής συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Οι δυο συνομιλητές επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση και να αναλάβουν σχετικές δράσεις για την ενίσχυση των εμπορικών και επιχειρηματικών συναλλαγών.”


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *