Ξεκάθαρο μήνυμα Άδωνι Γεωργιάδη για το συμβάν στο Θεαγένειο: «Δεν θα παίξει κανείς πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και το ΕΣΥ»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κινητοποιήθηκε σε χρόνο dt μετά το συμβάν στο Θεαγένειο όπου ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου Νοσοκομείου, Δημήτρης Τζιλβές ανέβασε φωτογραφία στα social media, που απεικονίζει ασθενή ξαπλωμένο σε καρέκλες.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης διέταξε αμέσως Επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), ενώ σήμερα (4.3.2024) το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Γεωργιάδης έκανε αναφορά στην απαράδεκτη εικόνα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος ενημερώθηκε πως εκείνη την στιγμή υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια σε άλλο όροφο του νοσοκομείου.

Ανέφερε ότι ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής διεκδικεί κρεβάτια στον δικό του όροφο και μίλησε για εσωτερική κόντρα μεταξύ των γιατρών και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.

«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό σχολίασε ότι εικόνες με πολλά ράντζα δεν έχουμε πια, προσθέτοντας ότι ίσως κάποιες φόρες να υπάρχουν, στις εφημερίες στο νοσοκομείο Αττικόν.


Έκανε γνωστό παράλληλα ότι είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη από Ιρακινό με μαχαίρι στην Ερμού την προηγούμενη Παρασκευή, και όλοι οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός είναι πάνω στη κοπέλα για να σωθεί η ζωή της.


Πηγή: skai.gr

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *