Βουλή: Στην Ολομέλεια σήμερα για ψήφιση το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με πολεοδομικές και χωροταξικές ρυθμίσεις

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Όροι δόμησης, κατασκευής, επιτρεπόμενες χρήσεις γης για κέντρα δεδομένων, χωροταξικές και πολεοδομικές ρυθμίσεις, αξιοποίηση πόρων Πράσινου Ταμείου και λοιπές περιβαλλοντικές και ενεργειακές διατάξεις», εισάγεται σήμερα το πρωί για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.


Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, «υπέρ» του σχεδίου νόμου τάχθηκε η ΝΔ. Το καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν κατά την σημερινή συζήτησή του στην Ολομέλεια.

Μέχρι την έναρξης της συνεδρίασης, δεν έχει κατατεθεί καμία υπουργική ή βουλευτική τροπολογία.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης έχει προαναγγείλει πως κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια θα υπάρχουν νομοθετικές βελτιώσεις και προσθήκες σε διατάξεις του σχεδίου νόμου, σύμφωνα και με τις προτάσεις που έγιναν από κόμματα, φορείς και βουλευτές κατά την επεξεργασία του στην Επιτροπή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *