Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: Με το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ τρία στα τρία οι προβλέψεις μου!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε νέο video στο TikTok, όπου μιλά μεταξύ άλλων για τη σωστή πρόβλεψη που είχε κάνει ως προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.


Στο video μιλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση κατά της οπαδικής βίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε επίσης στο TikTok ότι μετά το 3/3 στις προβλέψεις του, δεν θα κάνει άλλες για να μην προκαλέσει την τύχη του, την ώρα που ακούγεται και η φωνή της Μαρίνας Σάττι από το πρόσφατο τραγούδι της και το “σιγά μωρέ τι είπα”.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανέφερε τα εξής: “3/3 (σ.σ. με τον τίτλο του ΠΑΟΚ), θα το πάρετε το πρωτάθλημα ρε παιδιά, αφού το προέβλεψα. Να πάμε όμως τώρα λίγο στα πιο σοβαρά. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα διότι φαίνεται ότι τα μέτρα που πήραμε, δύσκολα μέτρα, φαίνεται να αποδίδουν. Μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι το πρόβλημα της οπαδικής βίας, οδεύει προς το τέλος του. Του χρόνου θα χρειαστεί να χτίσουμε πάνω στις πολύ θετικές εξελίξεις των τελευταίων ετών, έτσι ώστε πια να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο. Με τις οικογένειες και τα παιδιά να μπορούν να πηγαίνουν (στα γήπεδα) και να μην αισθάνονται ανά πάσα στιγμή, ότι μπορεί να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Αλλά επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη….”

@kyriakosmitsotakis_

Replying to @Ζιάρ Σ. 3/3


♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *