Βασίλης Κικίλιας: «Εθνική προσπάθεια για να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές, δάση και περιουσίες» – Σε εξέλιξη σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο

 

Σε εξέλιξη είναι ευρεία σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον υπουργό, Βασίλη Κικίλια.


Ο κ. Κικίλιας προσερχόμενος στη σύσκεψη δήλωσε: «Σήμερα γίνεται η πρώτη σύσκεψη για την πυροπροστασία υπό την νέα κυβέρνηση. Αφορά φυσικά, όπως γνωρίζετε, όλα τα συναρμόδια υπουργεία, τα σώματα ασφαλείας και τους φορείς, αφορά και τους δήμους φυσικά που συμμετέχουν ενεργά αλλά και τις περιφέρειες αλλά και τους πολίτες. Θα ήθελα να απευθυνθώ στους συμπολίτες μας ζητώντας, σε μία ακόμα περίοδο με αντικειμενικές δυσκολίες με βάση την κλιματική κρίση, να βοηθήσουν όλοι, να συνεισφέρουν όλοι, σε ένα ομαδικό πνεύμα, μια εθνική προσπάθεια για να προστατεύσουμε τις ανθρώπινες ζωές, τα δάση μας φυσικά αλλά και τις περιουσίες των ανθρώπων».

Στη σύσκεψη μετέχουν μεταξύ άλλων επίσης ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, οι υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος και Ευάγγελος Τουρνάς, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛΑΣ, αλλά και εκπρόσωποι των περιφερειών και των δήμων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *