Τσίπρας από Δράμα: Το δράμα πρέπει να τελειώσει στις 21 Μαΐου

«32 μέρες μας χωρίζουν από την 21η Μαΐου. 32 μέρες από τη μέρα που με τη ψήφο του λαού μας θα φέρουμε τη μεγάλη αλλαγή και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας», τόνισε σε ομιλία του στη Δράμα ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως «η αποφασιστική ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-είναι το πρώτο αναγκαίο βήμα» προς αυτήν την κατεύθυνση.
Όπως είπε , «αν θέλουμε με την ψήφο μας αυτή να τελειώσουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη», τότε «κάθε ψήφος διαμαρτυρίας, αντίθεσης, οργής, πρέπει να κατευθυνθεί στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Γιατί μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά υπογράφει ο λαός την ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, σχολιάζοντας ακόμη πως «αυτό λένε όχι μόνο η πολιτική λογική αλλά και τα μαθηματικά». Σε απόλυτους αριθμούς, «για να έχουμε αλλαγή πρέπει να ηττηθεί η ΝΔ του κου Μητσοτάκη. Και θα ηττηθεί η ΝΔ μόνο αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» επισήμανε ο ίδιος, προσθέτοντας πως «πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημαίνει ήττα και τέλος για τη Μητσοτάκης-ΑΕ».


Συγχρόνως , ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «τα τελευταία χρόνια ζούμε μια σκληρή πραγματικότητα», δηλαδή το εισόδημα που «συρρικνώνεται, τις τιμές στο ρεύμα, τα καύσιμα και το σούπερ μάρκετ να αυξάνονται διαρκώς», τη «διαφθορά, τους Πάτσηδες και τη γαλάζια επέλαση στα δημόσια ταμεία», τους πλειστηριασμούς και το «ξεσπίτωμα χιλιάδων οικογενειών, με τη ταπείνωση της μεσαίας τάξης στις ουρές με κουπόνια», όπως περιέγραψε. Δεν πας πουθενά με τα pass, όπως εκτίμησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Στις 21 Μαΐου αυτό το δράμα πρέπει να τελειώσει. Θα κάνουμε με όπλο την αλήθεια ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τελειώσει» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι «η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει ένα άλλο δρόμο για τη χώρα μας. Δρόμο δικαιοσύνης και δημοκρατίας».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *