Τρομερή αποκάλυψη από συγγενή του Στέφανου Κασσελάκη: «Νέα Δημοκρατία ήταν, ενώ κι εγώ ψηφίζω ΝΔ»

 

Μια συγγενής (μακρινή γιαγιά) του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε τις πιο… παλιές πολιτικές πεποιθήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς αποκάλυψε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε Νέα Δημοκρατία παλαιότερα, ενώ τόνισε ότι κι εκείνη ΝΔ ψηφίζε.


Η μακρινή γιαγιά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖα, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 δίνοντας τις καλύτερές της ευχές στον συγγενή της, αλλά δηλώνοντας ότι η ίδια ψηφίζει ΝΔ και αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι και ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν Νέα Δημοκρατία!


Η κυρία Ελένη εξήγησε τη συγγένειά της με τον Στέφανο Κασσελάκη και στη συνέχει αυθόρμητα περιέγραψε τα συναισθήματά της μίλησε για την οικογένεια του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά τον ίδιο.

«Εγώ το λέω, ψηφίζω ΝΔ και αυτός ΝΔ ήταν», λέει η «γιαγιά» για τον Στέφανο Κασσελάκη


«O προππάπος του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα. Ηταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυϊα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκ, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της. Και εγώ από τα 100.000 που πήρα προίκα, γιατί είμαι σύζυγός στρατιωτικού, πήρα και εγώ μια περιουσία καλή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *