Τραβάει κι άλλο το σχοινί ο Αντώνης Σαμαράς για τον γάμο ομοφύλων: «Να είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος», λένε συνεργάτες του

 

 


Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να τραβήξει κι άλλο το σχοινί για τον γάμο ομόφυλων.


«Να είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και να συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς!» Αυτό τονίζουν μεταξύ άλλων σε δήλωσή τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το γάμο των ομόφυλων και το θέμα της αποχής.

Στην δήλωση οι συνεργάτες του κ. Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν επίσης ότι: «Σήμερα, ημέρα έναρξης των υποχρεωτικών “φροντιστηρίων” του κ. Σκέρτσου στους βουλευτές της ΝΔ για τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να “επιτεθεί” στον κ. Αντώνη Σαμαρά επειδή απουσίαζε στην ψηφοφορία τον Δεκέμβριο του 2015, επί κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ κι επί μεταβατικής προεδρίας της ΝΔ, για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων!!»

Και συνεχίζουν: «Δεν αντιλαμβανόμαστε το “μάθημα” που θέλησε να δώσει σήμερα ο κ. Παύλος Μαρινάκης στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ. Επί της ουσίας: πιστεύει η κυβέρνηση ότι το σύμφωνο συμβίωσης και ο γάμος είναι το ίδιο πράγμα; Δεν γνωρίζει ότι το σύμφωνο συμβίωσης αφορά σε νομικά ζητήματα για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ ο γάμος αφορά στην τεκνοθεσία, δηλαδή στα παιδιά , στη μητέρα και στον πατέρα; Επί της διαδικασίας: ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός ουδέποτε προέτρεψε, ούτε υπέδειξε στους βουλευτές του την “αποχή”. Κι ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σεβάστηκε απολύτως το “ζήτημα συνείδησης” που του έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Γι αυτό, ας είναι πιο προσεκτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι ας συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο Αντώνης Σαμαράς!»

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα και ερωτηθείς σχετικά στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών θύμισε ότι το 2015 κατά την ψηφοφορία του Συμφώνου Συμβίωσης είχε επιλέξει την αποχή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *