Βελόπουλος για Τέμπη: Οι νεκροί ζητούν δικαίωση

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με δήλωσή του μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα των Τεμπών.


«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κάνει πολιτική καριέρα με ψέμματα. Και επειδή με το θάψιμο των Τεμπών αλλά και με την προσπάθειά του να αποσείσει από πάνω του οποιαδήποτε ευθύνη επιχειρεί να μεταθέσει σε εμάς την ευθύνη λέγοντας ψέμματα, θα του αποδείξουμε ότι καριέρα με ψέμματα δεν μπορείς να κάνεις.

Εδώ έχω την πρώτη φωτογραφία, Μάρτιος του ’23, που δείχνει ότι έγινε μπάζωμα. Έχουμε και μετά από μερικούς μήνες τις φαγάνες, να μπαζώνουν περισσότερο το χώρο και να βάζουν άσφαλτο.

Ας αφήσει λοιπόν τα ψέμματα ο πρωθυπουργός, ας αφήσει τα προσωπικά του ψέμματα και την προσωπική του ευθύνη κατά μέρος, ας αναλάβει την ευθύνη και να σταματήσει να λέει ψέμματα και να επιτίθεται στην αλήθεια. Αυτό που τού λέμε είναι το εξής: οι νεκροί ζητούν δικαίωση. Και αυτή η δικαίωση θα έρθει με εμάς. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους. Και ας σταματήσει τα ψέμματα επιτέλους», ήταν η δήλωσή του.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *